Sök

Notiser

Äntligen ett nytt Magazine från Dörrsnabben

Det nya magazinet innehåller över 100 sidor av inspiration och tips. Vi har under de senaste fem åren haft förmånen att få jobba med på ett flertal spektakulära projekt så som tunnelbanestationen vid Odenplan, den nya entrén på Nordiska museet och den fantastiska takterassen på Blique hotell. Hör av dig så kommer vi gärna över med ett nytryckt exemplar.

Dörrsnabben på Mall of Scandinavia

Tillsammans med Q-gruppen levererade vi en 25 meter lång invändig glasfasad i profilsystemet Jansen Economy 50. Restaurangen heter Klang Market och ligger på övre plan i shopping centrets restaurang område.

Idag lanserar vi vår nya webbplats

Rom byggdes inte på en dag, så är inte heller fallet med vår nya webbplats. Men vi har kommit en bra bit på väg och är idag både stolta och glada att lansera. Här har du chansen att ta dig en ordentlig titt på ett flertal referensprojekt som visar upp vad bra samarbeten verkligen handlar om. Du kan också läsa vad vårt uppdrag varit i de olika projekten och vilken typ av material vi använt. Ta en paus och klicka runt på sajten och låt oss gärna veta om du saknar något.

Grillbilen rycker ut

Grillbilen har idag besökt kvarteret Foderladan och vår kund NCC. Vi har firat in sommaren tillsammans med ett femtiotal glada hamburgerälskande kunder. Ett utmärkt vis att fira in sommaren.