Sök

Jobba hos oss

På Dörrsnabben får du möjlighet att arbeta med en rad spännande projekt i en miljö där individen värdesätts och gruppen hyllas. Att bry sig om varandra, som kollegor och medmänniskor är en självklarhet. Vårt arbete blir roligare när vi bjuder till, ger någon en klapp på axeln eller visar en nyanställd hur ett arbetsmoment utförs på bästa sätt.

Vi vill gärna att du, liksom vi, är positiv, generös, idérik och ärlig. Förutom att du verkligen kan ditt hantverk och gillar det du gör såklart.

Inom Dörrsnabben tillämpar vi individuell lönesättning. Förutom lön har anställd i företaget ett antal förmåner. En del av förmånerna är gemensamma medan andra är individuella. Hos oss hittar du inte bara kaffe utan även frukt i fikarummet. Och när det går bra för oss brukar vi fira genom att förlägga våra utbildningsdagar utomlands. För oss är teambuilding viktigt och att kombinera det med sol och bad brukar uppskattas.

Arbetstid
Vi har flextidsregler och arbetstiden kan ofta anpassas efter behov.

Ledighet
Generellt har alla minst 25 dagars semester. Genom övertid kan man få ytterligare semester. Vi är lediga på klämdagar och arbetar oftast kortare dag före röd dag.

Hälso- och friskvård
På Dörrsnabben är vi många som är idrottsintresserade och vi får vid enskilda aktiviteter en friskvårdspeng på 1 500 kr/år.

Pension
Vi har självklart tjänstepension men också möjlighet att löneväxla till pension med bidrag från arbetsgivaren. Det innebär att man avsätter valfri del av sin bruttolön till ett pensionssparande.

Hör gärna av dig
Känner du att du skulle passa hos oss och är nyfiken på att få veta mer om vad det innebär att arbeta på Dörrsnabben, hör av dig via mejl till info@dorrsnabben.se. Vi har tyvärr svårt att besvara frågor på telefon.