Sök

Om Dörrsnabben

Vi på Dörrsnabben gillar att tänka annorlunda. Vi arbetar ständigt för att hitta smarta och funktionella lösningar. Det kan handla om att klä in en ståldörr med vacker ekpanel för att uppfylla gällande brandklassning, eller en nytänkande idé om ett affärssystem som integrerar med våra kunder och på så sätt förenklar byggprocesser.

Sedan 1999 har vi på Dörrsnabben tillverkat och levererat dörrar, fönster, fasader och glastak. Och vi har gjort det med stor framgång. På 20 år har vi lyckats bli en av branschledarna inom metall- och glasentreprenad. På senare tid har vi fått ännu fler förtroendeuppdrag, där vi bjuds in tidigare i processen och kan dela med oss av vår spetskompetens. I ett tidigt skede träffar vi arkitekter för ingående diskussioner och arbetar sedan sida vid sida med våra uppdragsgivare i både styrelserum och byggplatser. På så sätt kan vi optimera material, produktval och beslagskombinationer, tidigt upptäcka eventuella felprojekteringar och vara med att förbättra slutresultatet. Sådana samarbeten sparar både tid och pengar.

Från vår anläggning i Tyresö erbjuder vi närproducerat, svenskt hantverk av högsta kvalitet och vi har nära samarbete med både Schüco och Jensen. Anläggningen har genomgått en modernisering där vi har förfinat vårt dörrflöde och investerat för väsentligt ökad kapacitet. Vi är nu stolta över att kunna korta både ledtider och leveranstider.